0479 81 29 65 info@catalaan.be

Over ons

Wie is de Catalaan?

Jordi Daems

Maria del Carmen Sanchez Esteve, zo heet mijn moeder. Een Catalaanse in hart en nieren. Verhuisde met mijn yaya en avi in 1960 van Barcelona naar Boom. 2 steden met dezelfde beginletter, maar dat is dan ook het enige dat ze gemeen hebben. Mama huwde met een Belg en bracht twee kinderen op de wereld. Wat een geluk voor ons dat ze de Catalaanse keuken van haar geboorteland, Catalunya (!), meenam en ons deze fantastische keuken met de paplepel leerde kennen.

Wij zetten deze traditie voort. De Catalaan verzorgt recepties, feestjes of etentjes voor jou en je vrienden. Tapas, tapas en nog eens tapas. Of liever een Catalaanse Paella? En wat dacht je van een gambaparty? Alles is mogelijk. Kies jouw tapa uit of stel zelf een volledige tapatafel samen. Alle gerechten worden bereid in eigen keuken.

Bekijk ons aanbod

Tapas en paella

De Catalaan verzorgt recepties, feestjes of gewoon etentjes voor jou en je vrienden. Neem zeker een kijkje in ons menu waar je een overzicht vindt van al onze tapa’s.Tapas, tapas en nog eens tapas. Of liever een Catalaanse Paella? En wat dacht je van een gambaparty? Alles is mogelijk.

Combineren gaat natuurlijk ook. Kies jouw tapa uit of stel zelf een volledige tapatafel samen. Snel even kijken wat wij voor u kunnen klaarmaken. Alle gerechten worden bereid in eigen keuken.

Presentaties

Catalunya heeft zo veel meer te bieden dan de Costa Brava. In een drie uur durende presentatie schetst de Catalaan bij hem thuis of in jouw huiskamer of vergaderzaal een beeld van het Catalunya van vandaag.

Naast de lekkere gerechten en flessen die de revue passeren, maak je kennis met de geschiedenis, de cultuur en de petite histoire van dit Spaanse landsdeel.

Maak je klaar voor een lekkere én interessante avond.

Reizen

Naast de prachtige stad Barcelona of de schilderachtige kuststreek aan de Costa Brava heeft Catalunya nog zo veel meer in petto. Ik kreeg al een paar keer het voorrecht om met selecte groepjes ter plaatse te genieten van al wat Catalunya te bieden heeft.
Samen stellen we een programma samen zodat je met volle teugen en samen met vrienden of collega’s kan genieten van Catalunya. Met je familie, vrienden of collega’s op reis naar Catalunya? Het kan allemaal. Catalunya. Dat zijn duizenden mogelijkheden in diverse landschappen.